Halelulijah.

För några dagar sedan var jag och mor i stan och kollade runt. Då begav jag mig till ett antikvariat med massvis med gamla böcker, LPs och tidningar. Det är väldigt trångt där inne och jag har för det mesta bara stått på utsidan för att kolla in i affären för det känns så klaustrofobiskt. Men då begav jag mig in. Jag har länge velat ha en bok med filmer från 60-90talet men de jag har hittat i ”vanliga” affärer har alltid varit alldeles för dyra. Jag har perioder då jag är besatt av filmer från olika årtal. Just nu är jag besatt av 70-talet.

Men så gick jag in i ett hörn och fick se… En bok med filmer från 70-talet! Jag fick ett ”Halelulijah moment” och jag visste innan jag hann tänka att denna bok måste jag ha.

Men självklart skall jag röka och har inte råd med allt som jag vill köpa, så jag fick gå hem den dagen tomhänt. Hela dagen kändes bitter efter det. Men av en händelse så råkade jag kolla i gamla presentkort och då fick jag se att jag hade 500 kr att spendera.

Så idag begav jag mig tidigt ner till staden för att köpa ”min älskade” som jag har drömt om nätterna efter jag såg den.

Är så oerhört glad.

 

 


Kommentarer
Postat av: Moa

Tack så mycket! Kram

2013-09-06 @ 15:42:39
URL: http://moaas.blogg.se
Postat av: Elin Sundgren

Jättefina bilder på dig! :-)

Svar: Åh tack!
Lisette Knutsen

2013-09-06 @ 16:44:11
URL: http://www.elinsuundgren.blogg.se
Postat av: Emma

Hej, allt bra med dig?
jag måste bara få säga att du har en jätte fin blogg!

Jag har en liten fråga och det skulle uppskattas mycket om du skulle vilja gå in på länken här nedan och ge mig lite tips på vad du skulle vilja se i min blogg (vad är du intresserad av). Kom gärna med massvis med tips :)

länk till inlägget: http://emmaeriica.se/2013/september/hjalp-mig.html

Tack så mycket för att du tog dig tid att läsa denna kommentar och jag ber om ursäkt om du tycker att den anses som reklam. :(

Kram!

Svar: Tack så mycket!
Lisette Knutsen

2013-09-06 @ 17:35:36
URL: http://emmaeriica.se
Postat av: Pouline Gernes

sv: tack så mycket! love xx

2013-09-06 @ 17:51:06
URL: http://poulines.blogg.se/
Postat av: tess

vilken lycka:D

Svar: Ja :D
Lisette Knutsen

2013-09-07 @ 00:52:04
URL: http://www.nattstad.se/Pregzilla

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide